Građani se pitaju
Broj pregleda

Veliki broj pritužbi na rad kompleksa “Bazeni Pastirište”?!

Podeli sa prijateljima:

Na adresu portala “Svrljiške novine” pristiglo je mnoštvo poruka i mejlova u vezi sa radom kompleksa “Bazeni Pastirište”, a tiču se radnog vremena, prevremenog zatvaranja kompleksa, raspravkama zaposlenih i higijeni na bazenu. Građani su peticijom apelovali da portal ,,Svrljiške novine” objavi ove probleme, kako bi se što pre rešili.

Bazen Svrljig, foto: Simple Look
Bazen Svrljig, foto: Svrljiške novine

Jedan posetilac bazena navodi da veliki broj kupača zamera što spasioci umesto u 19h, pištaljkom daju znak za izlazak iz bazena u 18:20 časova, odnosno 40 minuta pre kraja radnog vremena.

„Lično sam se susrela sa ovom situacijom i to više puta ove sezone. Prošle godine su spasioci označavali kraj kupanja u 18:45 h, a sada je to postalo uobičajno u 18:20 i 18:30 časova. Takođe, radnici obezbeđenja ili spasioci bukvalno plaše ljude informacijom da u 18:35h sipaju hlor i da mora da se izađe iz vode kako ljudi ne bi dobili oštećenja po koži. Sigurna sam da ne postoji Svrljižanin koji redovno posećuje bazen, a da se bar jednom ili više puta nije susreo sa ovom neprijatnom situacijom,“ kaže izvor blizak našem portalu.

Vredno je istaći da je veliki broj pritužba stigao i na stanje higijene toaleta, pogotovo ženskih, te svlačionica, ali i drugih prostorija koje su dostupne kupačima, kao i na račun zaposlenih lica koji su manje ljubazni.

Bazen, foto: M. Miladinović
Bazen, foto: M. M.

„Redovno plaćamo karte, ležaljke i suncobrane, omogućite nam da posećujemo bazen do 19:00 h, jer to je naše pravo, ne dozvolite da dolazimo u neprijatne situacije,“ kaže naš izvor, koji dodaje da je o svemu obavestio i predsednika opštine Svrljig i nadležne inspekcije.

Posetioci bazena takođe se žale na manji broj ležaljki i suncobrana, ali i na dotrajale ležaljke koje je potrebno ukloniti sa bazena kako ne bi došlo do povređivanja.

Što se tiče ovog problema, CTKS Svrljig nabavio je 35 novih ležaljki koje su već dostupne kupačima na kompleksu.

Nove ležaljke na bazenu
Nove ležaljke na bazenu

Inače, kupališni kompleks “Bazeni Pastirište” važi za jedan od najlepših kupališnih kompleksa u ovom delu Srbije i nikako ne sme da se dozvoli da se takva reputacija naruši.

2 Komentara

  1. Koja li je sada igranka…neko im smeta od rukovodstva..!?Malo samo veća pažnja spasioca bi trebala biti..jer mislim da nisu upoznati posledicama koje mogu biti ako oni naprave propust.

Imate komentar?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Najavljeno

Vreme je za unapređenje i modernizaciju pružnog prelaza u Svrljigu

Turska

Narodni poslanik Milija Miletić na 63. sastanku Odbora za ekonomsku i razvojnu politiku u Istanbulu

Sve miriše na jesenje cveće

Obojeni jesenji dani u gradskom parku

Popravke puteva

Završni infrastrukturni radovi širom Svrljiga

Turizam

Vlahovo – Vazdušna banja svrljiškog kraja koju morate posetiti

Crnoljevica

U prelepoj atmosferi održan 7. Sajam zimnice i zdrave hrane

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano