Srećna slava
Broj pregleda

SNS Svrljig proslavio stranačku slavu Svetu Petku

Podeli sa prijateljima:

Srpska napredna stranka, Opštinski odbor Svrljig, proslavila je stranačku slavu Svetu Petku, naglašavajući značaj solidarnosti i saradnje među članovima i širom zajednicom.

Slava SNS Svrljig
Slava SNS Svrljig

Ovaj dan bio je prilika da se podsetimo važnosti zajedničkog rada kao ključa za uspeh, kako u političkom životu, tako i u svim drugim aspektima života.

Kolač u prisustvu sveštenika Nikole Miljkovića presekli su domaćini slave i članovi Srpske napredne stranke, uz prisustvo gostiju i koalicionih partnera, a kolač za narednu godinu preuzela je predsednica Skupštine opštine Svrljig Milena Stanković, član Srpske napredne stranke.

Slava SNS Svrljig
Slava SNS Svrljig

Samo kroz zajedničke napore možemo učiniti mnogo za bolji život svih Svrljižana. Naš rad prati podrška predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Takođe, ovo je vreme da zahvalimo svim članovima, simpatizerima i koalicionim partnerima koji su doprineli zajedničkom cilju. Bez njihove podrške i posvećenosti, postignuća ne bi bila moguća. Opštinski odbor SNS u Svrljigu nastaviće da se zalaže za ostvarivanje političkih ciljeva i promociju vrednosti koje nas pokreću u službi građana. Još jednom čestitamo ovaj veliki praznik i pozivamo sve da i dalje zajedno radimo na unapređenju života u Svrljigu, stoji u saopštenju SNS-a.

Imate komentar?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sir

ODLIČNA VEST: Svrljiški belmuž proglašen za treće najbolje jelo sa sirom na svetu

Slavska čestitka

Miletić uputio čestitku svima koji slave Sveta Petku

Srećna slava

SNS Svrljig proslavio stranačku slavu Svetu Petku

Cene goriva

Nove cene goriva u narednih sedam dana

Srbija

Obolelima od retkih bolesti poslato oko 2.500 vaučera

Sat unazad

Početak zimskog računanja vremena u nedelju, 27. oktobra

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano