Odlična ideja!
Broj pregleda

Milija Miletić zahteva izgradnju zaustavnih traka kod Gramade i Tresibabe

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke, Milija Miletić, na sednici Narodne skupštine zatražio je hitnu izgradnju zaustavnih traka na državnom putu kod Gramade i Tresibabe.

Milija Miletić, foto: privatna arhiva
Milija Miletić, foto: privatna arhiva

Postaviću pitanje gospodinu Vesiću, koje se tiče državnog puta koji vodi od auto-puta, preko Svrljiga do Prahova i Bora. Taj put je veoma frekventan, naročito poslednjih meseci zbog velikog broja kamiona koji prevoze materijal iz borskog rudnika. Ti kamioni su preteški, a put je u lošem stanju. Na deonicama kod Gramade i Tresibabe stvaraju se gužve i bilo bi korisno da se izgrade zaustavne trake kako bi kamioni imali gde da stanu – naglasio je Miletić.

Miletić je takođe istakao važnost izgradnje brze saobraćajnice od auto-puta do Svrljiga, koja bi nastavila dalje prema Prahovu.

Predložio bih da se izgradi brza saobraćajnica od auto-puta do Svrljiga, pa prema Prahovu. To bi značajno unapredilo saobraćaj i povezalo ovaj deo Srbije sa ostatkom zemlje – istakao je on.

Osim toga, Miletić je ukazao na potrebu završetka rekonstrukcije pruge od Niša do Zaječara, koja je ključna za razvoj ovog regiona.

Kada će biti završena kompletna rekonstrukcija pruge od Niša do Zaječara? Deonica od Niša do Knjaževca je završena, ali je neophodno rekonstruisati i put do Bora. Time bismo izbegli dodatno oštećenje puta o kome sam govorio – zaključio je Miletić.

Ujedinjena seljačka stranka nastavlja da se bori za poboljšanje infrastrukture i unapređenje života u ruralnim sredinama Srbije.

2 Komentara

  1. Potrebne su trake za spora vozila na usponima. A do tada, policija treba da se pozabavi kamionima koji idu 20km/h i za sobom vuku kolonu od 50 automobila. Njihova zakonska obaveza je da propuste automobile na prvom pogodnom mestu, a oni to ne rade iako imaju prilike. Time stvaraju nervozu u koloni, neki krenu u preticanje i eto problema, a rešenje zakonski već postoji samo treba policija malo da se prošeta do Gramade.

Imate komentar?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Crnoljevica

U prelepoj atmosferi održan 7. Sajam zimnice i zdrave hrane

Nastavak...

Marković: Direktor Doma zdravlja obmanuo javnost o zapošljavanju (FOTO+VIDEO)

Dobro došli

Danas se održava 7. Sajam zimnice i zdrave hrane u selu Crnoljevica na putu ka Staroj planini

15. oktobar

DANAS OBELEŽAVAMO 15. OKTOBAR – MEĐUNARODNI DAN ŽENA NA SELU

Fudbaleri za vikend protiv OFK Niša

Igre iz Srbije

KUD “Prekonoga” na 52. Saboru narodnog stvaralaštva Srbije u Gornjem Milanovcu (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano