Sportske vesti
Broj pregleda

Poraz FK Svrljiga u Belotincu nakon preokreta

Podeli sa prijateljima:

Fudbaleri FK Svrljiga pretrpeli su poraz u okviru petog kola Zone Centar, gde su na gostovanju ekipi Naša krila u Belotincu izgubili rezultatom 4:2.

Detalj sa utakmice, foto: A.M.
Detalj sa utakmice, foto: A.M.

Meč je počeo obećavajuće za Svrljižane, koji su već na startu pokazali ofanzivne ambicije. Ipak, domaćini su brzo preokrenuli atmosferu na terenu – hladan tuš stigao je u 9. minutu kada je Nemanja Marković Meso poslao loptu iza leđa golmana gostiju, donoseći Našim krilima rano vođstvo.

Svrljig se nije demoralisao, već je ubrzo odgovorio preko mladog Andreja Prvulovića, koji je efektno zatresao mrežu i izjednačio rezultat. Ne zadugo, Prvulović se ponovo našao u pravo vreme na pravom mestu i postigao svoj drugi gol, donoseći gostima preokret i vođstvo od 2:1.

Ipak, u drugom poluvremenu domaćini su zaigrali agresivnije, preokrenuvši ritam igre u svoju korist. Iako su oba tima imala prilike, Naša krila su uspela da iskoriste svaku grešku odbrane FK Svrljiga i postignu još tri gola, preokrenuvši rezultat na 4:2.

Svrljižani mogu da žale za propuštenim šansama i lošijom defanzivom u drugom delu meča, koja je skupo koštala tim Nebojše Milićevića. Iako su pokazali borbenost, nisu uspeli da iskontrolišu nalete domaćina, te su ostali bez bodova u Belotincu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

IN MEMORIAM

Komemorativni skup povodom smrti Tomislava Savića Kečera

Svrljiški vatrogasci-spasioci obeležili krsnu slavu

13. septembar

Crveni krst Svrljig obeležio Svetski dan prve pomoći

Bravo!

Svrljižanin Milan Svetozarević trijumfovao na Otvorenom padobranskom prvenstvu Srbije

Sportske vesti

Poraz FK Svrljiga u Belotincu nakon preokreta

Sportske vesti

FK Svrljig danas protiv ekipe Naša krila u Belotincu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano