Svaka čast!
Broj pregleda

Opština Svrljig i firma „Milenijum“ obradovali mališane PU „Poletarac“ vrednom donacijom

Podeli sa prijateljima:

Danas je Predškolska ustanova „Poletarac“ u Svrljigu dobila vrednu donaciju namenjenu jaslenim grupama, zahvaljujući odličnoj saradnji Opštine Svrljig sa firmom „Milenijum“ DOO iz Zaječara. Ova donacija značajno će doprineti svakodnevnom radu vaspitača i omogućiti deci da uživaju u novim i edukativnim igračkama domaće proizvodnje.

Donacija, foto: Svrljiške novine
Donacija, foto: Svrljiške novine

Mališani će sada imati priliku da se igraju i razvijaju uz raznovrsne proizvode, kao što su muzički tepisi, metalofoni, magične podloge i brojne druge igračke prilagođene njihovom uzrastu. Oprema koju je donirala firma „Milenijum“ omogućava deci da kroz igru razvijaju motoričke i muzičke veštine, a vaspitačima pruža dodatna sredstva za interaktivan i kreativan rad.

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković uručio je ovu donaciju vaspitačicama „Poletarca“ u pratnji svog pomoćnika Marka Miladinovića i ostalih saradnika. Tom prilikom, Marković je naglasio važnost ovakvih saradnji za unapređenje uslova u predškolskim ustanovama i najavio dalju brigu opštine o svim uzrastima dece.

Donacija PU ,,Poletarac'' Svrljig, foto: Svrljiške novine
Donacija PU ,,Poletarac” Svrljig, foto: Svrljiške novine

Izjava Miroslava Markovića:

„Donacija koju smo danas uručili mališanima u jaslenoj grupi pokazuje koliko nam je stalo do toga da naši najmlađi sugrađani imaju kvalitetne uslove za razvoj. Opština Svrljig će nastaviti da ulaže u obrazovanje i rast dece, a već imamo planove za dodatnu podršku svim grupama u našim predškolskim ustanovama. Hvala firmi ‘Milenijum’ na prepoznavanju naše inicijative i brzom odgovoru.“

Donacija je dogovorena nakon prošlonedeljnog sastanka predstavnika opštine Svrljig i firme „Milenijum“ u Zaječaru, gde su se kompanija i lokalna samouprava usaglasile o potrebama jaslenih grupa. U rekordnom roku, donacija je stigla i danas je zvanično uručena.

Donacija, foto: Svrljiške novine
Donacija, foto: Svrljiške novine

Firma D.o.o. „Milenijum“, osnovana 2001. godine u Zaječaru, izrasla je u jednog od vodećih distributera igračaka, školskog pribora i kancelarijskog materijala u zemlji. Sa svega tri radnika na početku, danas zapošljava preko 90 ljudi i u svojoj ponudi ima više od 5.000 artikala. Osnovna delatnost firme je uvoz, veleprodaja, maloprodaja i izvoz igračaka i sličnih proizvoda. „Milenijum“ posluje sa mnogim partnerima iz Srbije, Evrope i Dalekog istoka, a njeni proizvodi su prisutni u čak sedam evropskih zemalja, čime se potvrđuje visok kvalitet i konkurentne cene koje nude na tržištu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svrljiški vatrogasci-spasioci obeležili krsnu slavu

13. septembar

Crveni krst Svrljig obeležio Svetski dan prve pomoći

Bravo!

Svrljižanin Milan Svetozarević trijumfovao na Otvorenom padobranskom prvenstvu Srbije

Sportske vesti

Poraz FK Svrljiga u Belotincu nakon preokreta

Sportske vesti

FK Svrljig danas protiv ekipe Naša krila u Belotincu

Srbija

Miletić uputio čestitke povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano