Fudbal
Broj pregleda

Škola fudbala „Džekson 018” osvojila prvu nagradu od osnivanja kluba

Podeli sa prijateljima:

Juče je Škola fudbala „Džekson 018” iz Svrljiga postigla svoj prvi veliki uspeh od osnivanja, koje se odigralo krajem avgusta 2024. godine, osvojivši zlatne medalje na prestižnom turniru za mlade fudbalere u Gadžinom Hanu.

Foto: ŠF Džekson 018
Foto: ŠF Džekson 018

Najmlađi fudbaleri Svrljiga, dečaci koji treniraju u ovoj školi, briljirali su u veoma jakoj konkurenciji i izborili prvo mesto, što je izuzetno priznanje za njihov trud i rad.

Ovaj uspeh je posebno značajan jer je Škola fudbala „Džekson 018” relativno mlada, ali se već profilisala kao važan deo sportskog razvoja u Svrljigu. Trener Nikola Milijić, koji je ranije radio u Školi fudbala „Aca Menta”, sa velikom posvećenošću vodi mlade sportiste i razvija njihov potencijal. Njegov rad sa decom ključan je ne samo za njihov sportski napredak, već i za njihov lični razvoj, jer fudbal, pored fizičkih veština, neguje i timski duh, disciplinu i upornost.

Za Svrljig, postojanje ovakvih škola fudbala predstavlja veliku vrednost.

Uspeh najmlađih fudbalera na turniru pokazuje da se predanim radom mogu postići značajni rezultati, što je podstrek za dalji razvoj sporta u opštini. Deca, učestvujući na takmičenjima ovog tipa, stiču dragoceno iskustvo i motivaciju za buduće izazove.

Svrljig je u poslednje vreme postao prepoznatljiv po stvaranju boljih uslova za bavljenje sportom, posebno fudbalom. Izgradnja dva mini-pič terena doprinosi tome da mladi fudbaleri imaju adekvatan prostor za treninge i razvoj svojih veština. Ovi uspesi samo su početak i najavljuju svetlu budućnost za sport u Svrljigu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Poraz FK Svrljiga u Belotincu nakon preokreta

Sportske vesti

FK Svrljig danas protiv ekipe Naša krila u Belotincu

Srbija

Miletić uputio čestitke povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Vozači sve zabrinutiji

Pružni prelaz u Svrljigu propao godinu dana nakon rekonstrukcije

Obaveštenje

Počinju radovi na smanjenju rizika od neeksplodiranih sredstava za izgradnju gasovoda u istočnoj Srbiji

Predlog o izgradnji puta između Svrljiga i Sokobanje

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano