Sportske vesti
Broj pregleda

Dramatična pobeda FK Svrljig u četvrtom kolu Zone Centar: Savladana Mladost iz Batušinca sa 3:2

Podeli sa prijateljima:

FK Svrljig ostvario je uzbudljivu pobedu nad ekipom Mladosti iz Batušinca rezultatom 3:2 u četvrtom kolu Zone centar, u utakmici punoj preokreta i borbenog duha. Meč, odigran na gradskom stadionu u Svrljigu, bio je izuzetno dinamičan i prepun tenzije, a fudbaleri oba tima borili su se do poslednjeg zvižduka.

Detalj sa utakmice, foto: Svrljiške novine
Detalj sa utakmice, foto: Svrljiške novine

Svrljižani su pružili solidnu igru u prvom poluvremenu, ali su ipak primili dva gola, dok su uspeli da postignu samo jedan. Prvi pogodak za domaći tim postigao je Nikola Mišić, koji je u 35. minutu, nakon prekida, vešto iskoristio svoju visinu i glavom skrenuo loptu u mrežu gostiju. Uprkos naporima, FK Svrljig je na poluvreme otišao s rezultatom 1:2.

U drugom poluvremenu, domaći su krenuli agresivnije i već u 51. minutu uspeli da izjednače zahvaljujući golu Vladimira Jovanovića, koji je preciznim udarcem zatresao mrežu protivnika. Nastavak meča doneo je novi preokret – Predrag Mladenović je u 76. minutu postigao odlučujući gol glavom i doneo konačnih 3:2 za domaće plavo-bele.

Međutim, meč nije protekao bez tenzija. Sudija Miloš Grujić podelio je čak 13 kartona, uključujući dva crvena za domaći tim, što je dodatno podiglo temperaturu na terenu. Uprkos ovim izazovima, FK Svrljig je izdržao pritisak i ostvario vrednu pobedu, koja im daje zamah za nastavak prvenstva.

Ova pobeda donosi važne bodove FK Svrljig u borbi za vrh tabele, dok Mladost iz Batušinca ostaje da analizira propuštene šanse iz ovog dramatičnog meča.

Naredni meč će sigurno biti težak plavo-belima zbog velikog broja igrača koji su kažnjeni i nemaju prava igre. Inače, FK Svrljig u nedelju igra protiv ekipe ,,Naša krila” u Belotincu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Poraz FK Svrljiga u Belotincu nakon preokreta

Sportske vesti

FK Svrljig danas protiv ekipe Naša krila u Belotincu

Srbija

Miletić uputio čestitke povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Vozači sve zabrinutiji

Pružni prelaz u Svrljigu propao godinu dana nakon rekonstrukcije

Obaveštenje

Počinju radovi na smanjenju rizika od neeksplodiranih sredstava za izgradnju gasovoda u istočnoj Srbiji

Predlog o izgradnji puta između Svrljiga i Sokobanje

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano