Čestitamo
Broj pregleda

Ovo su dobitnici pojedinačnih nagrada na 67. Vidovdanskom turniru

Podeli sa prijateljima:

Proteklog petka završen je 67. Vidovdanski turnir, koji je okupio veliki broj ekipa i gledalaca. Ovaj tradicionalni sportski događaj nije samo prilika za takmičenje, već i za druženje i promociju fudbalskog talenta u Svrljigu. Turnir je obeležen odličnim utakmicama, fer-plejom i uzbudljivim završnicama. 

Najbolji na turniru, levo Veljko Marinković, desno iznad Branko Zlatić i desno ispod Andrej Prvulović, foto: Svrljiške novine
Najbolji na turniru, levo Veljko Marinković, desno iznad Branko Zlatić i desno ispod Andrej Prvulović, foto: Svrljiške novine

Pored novčanih nagrada, pehara i medalja koje su dodeljene ekipama, posebne nagrade su podeljene i najboljim pojedincima turnira. Titulu najboljeg domaćeg golmana poneo je Marko Stevanović, dok je za najboljeg domaćeg igrača proglašen Veljko Marinković. Pehar i titulu najboljeg golmana turnira osvojio je Branko Zlatić iz ekipe “Svrljiške novine”, dok je titula najboljeg igrača turnira pripala Andreju Prvuloviću, mladoj nadi svrljiškog fudbala i fudbaleru Fudbalskog kluba Svrljig.

Vidovdanski turnir još jednom je pokazao svoj značaj za lokalnu fudbalsku zajednicu, okupljajući talentovane igrače i ljubitelje fudbala. Sigurno je da nešto treba da se unapredi, a nešto da se drastično promeni, to je na organizatorima i finansijerima da promisle i deluju odmah na početku sledeće godine.

Čestitamo svim dobitnicima nagrada i zahvaljujemo se svim učesnicima i organizatorima na uspešno realizovanom turniru. Radujemo se sledećem, 68. izdanju, i novim sportskim uzbuđenjima koje će doneti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

Poraz FK Svrljiga u Belotincu nakon preokreta

Sportske vesti

FK Svrljig danas protiv ekipe Naša krila u Belotincu

Srbija

Miletić uputio čestitke povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave

Vozači sve zabrinutiji

Pružni prelaz u Svrljigu propao godinu dana nakon rekonstrukcije

Obaveštenje

Počinju radovi na smanjenju rizika od neeksplodiranih sredstava za izgradnju gasovoda u istočnoj Srbiji

Predlog o izgradnji puta između Svrljiga i Sokobanje

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano