Search
Close this search box.
Politika
Broj pregleda

Lokalna politika: OO SPS Svrljig stabilan i važan politički faktor

Podeli sa prijateljima:

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije (SPS) u Svrljigu, na čelu sa predsednikom Zoranom Nikodijevićem i njegovim saradnicima, nastavlja svoje političke aktivnosti u skupštini za dobrobit svojih građana, a veza sa državom je na prvom mestu.  

zoran nikodijevic

Broj članova u redovima socijalista na teritoriji opštine – se povećava, a postoji i interesovanje mladih za pridruživanje SPS-u. Oni prepoznaju i poštuju politiku koju na nivou Srbije sprovodi predsednik stranke Ivica Dačić, dok istovremeno pružaju podršku lokalnoj politici koju sprovodi Nikodijević.

Zoran Nikodijević, osim što vodi opštinski odbor SPS-a, takođe je i predsednik SUBNOR-a na teritoriji grada, okupljajući veliki broj članova, predsednik je rezervnih starešina i rezervni je major. Njegova politička karijera oduvek je bila usmerena na poštovanje principa SPS-a, što je rezultiralo većim interesovanjem za politiku Socijalističke partije Srbije u Svrljigu od kada je on na čelu. Građani prepoznaju doslednost i posvećenost lokalnih i državnih politika koje SPS sprovodi.

Zoran Nikodijević je trenutno odbornik u Skupštini opštine Svrljig.

Socijalistička partija Srbije, pod vođstvom Ivice Dačića, kontinuirano deluje u interesu građana, promovišući socijalnu pravdu, ravnopravnost i ekonomski razvoj. Ivica Dačić, kao lider stranke, u više navrata je posećivao Svrljig, što pokazuje njegovu posvećenost i podršku razvoju ove opštine. Njegova poseta uvek je doprinosila jačanju veze između lokalne zajednice i centralne stranačke politike, te dodatno motivisala mlade da se aktivno uključe u politički život i doprinesu napretku svoje sredine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Odlična vest

Opština Svrljig dobija jedinstveno upravno mesto

Negovanje tradicije

17. SABOR GAJDAŠA BALKANSKIH ZEMALJA U SVRLJIGU

Obaveštenje

Najava preventivnih pregleda u Domu zdravlja Svrljig

Sport

FUDBAL: Pioniri iz Svrljiga ponovo na fudbalskom terenu posle duže pauze

O pisanju drugih ,,medija''

Direktor OŠ “Dobrila Stambolić” demantuje tvrdnje o lažnim vestima: Odeljenja formirana po zakonu

Pevao i u Svrljigu

Preminuo čuveni srpski roker Bora Čorba

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano