Saopštenje
Broj pregleda

MI SNAGA NARODA: Ogorčenje zbog izborne izdaje Adame Dragane Stanisavljević

Podeli sa prijateljima:

U celosti prenosimo saopštenje za javnost Pokreta MI SNAGA NARODA, prof. dr Branimir Nestorović i GG koja je pod istim nazivom izašla na lokalne izbore u Svrljigu.

Снага Сврљиг2

Pokret „MI SNAGA NARODA, prof. dr Branimir Nestorović“GG „MI SNAGA NARODA, prof. dr Branimir Nestorović – Svrljig“

Pokret „MI SNAGA NARODA, prof. dr Branimir Nestorović“ odlukom koordinatora za Nišavski okrug od 19.07.2024. godine razrešio je Adamu Draganu Stanisavljević iz Niševca dužnosti poverenika za Svrljig i isključio istu iz Pokreta zbog njenog delovanja u Skupštini opštine Svrljig i sklapanja neprincipijelnih koalicija po svom nahođenju, mimo konsultacija sa Pokretom i protivno principima i stavovima kojima se Pokret rukovodi u svom radu, a isključivo zbog ličnih materijalnih interesa. Ovim se Pokret ograđuje od bilo kog delovanja navedene individue i njene akcije, stavove, odluke i istupanja u SO Svrljig i van nje ne priznaje i unapred se ograđuje od njih.
Kandidati za odbornike sa liste Grupe građana „MI SNAGA NARODA, prof. dr Branimir Nestorović – Svrljig“, na sastankku koji je održan u ponedeljak, 22.07. izrazili su ogorčenje zbog izborne izdaje Adame Dragane Stanisavljević čime je pljunula u lice svima koji su se na izborima borili da ona dobije odbornički mandat. Adama Dragana je svesna da lično nema kapaciteta, ni intelektualnih, ni ljudskih, ni moralnih da osvoji odbornički mandat, a njeni pokušaji da se ugura u neku stranku nisu imali efekta, pa je smišljeno, od samog početka rešila da obmanama i lažima, koristeći ime i Pokret dr Branimira Nestorovića sebi obezbedi pomoć naivnih sugrađana kako bi trgovoinom odborničkim mandatom uspela da bar prividno izdigne sebe i, kako je više puta sama rekla, „reši neke svoje lične probleme“. Na sastanku je jednoglasno doneta odluka da se GG ograđuje od delovanja Adame Dragane u svrljiškom parlamentu, a pristupanje vladajućoj koaliciji USS i SNS vidimo ne kao moralno posrnuće, već kao dokaz onoga što se o njenom moralu i ljudskim kvalitetima već i ranije govorilo u njenom rodnom selu i šire.I na kraju, po onoj narodnoj „sličan se sličnom raduje“, ne čudi njeno pristupanje Odborničkoj grupi Zavetnici, jer od Milice Zavetnice nije mogla ništa drugo i ništa bolje da vidi i nauči.

Разрешење Драгана

2 Komentara

  1. Šta bi ovo? Počeše sami da po sebi pljuju. ( Ili po pametnim svrljiškim glasačima ?) A ako je istina da ne valja ova odbrnica ,da li se ona udružila sa boljima od sebe ili sličnima? Ja nisam dovoljno inteligentan da ovo razumem , ali će valjda Svrljižanima biti jasno,pa će mi neko objasniti.

  2. od pocetka osnivanja ovog kvazi pokreta stranke ili sta je vec ni ja ne znam do danas se znalo da su oni privesci igora davidovida i mikse. To vam govori da je ova stranka napravljena od strane sns tj. od strane clanova koji krse politicke kodekse sns a.
    Zavetnici ovde ne bi imalo nijednog odbornika i to dobro zna miksa koji se prisljamcio uz unapred propalu pricu igora davidovica zbog kog je SNS doziveo krah u Svrljigu i pored 20 kolicionih partnera nije uspeo da pobedi jednog miliju. Iskreno ne postujem ni sns ni bilo koju drugu stranku ni miliju ali sam glasao za miliju jer sam znao ko podrzava sns i ko vodi tu grupaciju.Nesa laser je to znao i kao jedan od vodecih neradnika pored Adame se prisljamcio uz SNS i sada glumi da je protiv Vucica,do juce je bio uz Miliju , to ce tako da bude i tako je bilo od kada je sveta i veka. Lepo mu je bilo kad je bio na grbaci opstine i uzimao silne milione a danas mu ne valja

Imate komentar?

NAJNOVIJE NA PORTALU

Najavljeno

Vreme je za unapređenje i modernizaciju pružnog prelaza u Svrljigu

Turska

Narodni poslanik Milija Miletić na 63. sastanku Odbora za ekonomsku i razvojnu politiku u Istanbulu

Sve miriše na jesenje cveće

Obojeni jesenji dani u gradskom parku

Popravke puteva

Završni infrastrukturni radovi širom Svrljiga

Turizam

Vlahovo – Vazdušna banja svrljiškog kraja koju morate posetiti

Crnoljevica

U prelepoj atmosferi održan 7. Sajam zimnice i zdrave hrane

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano