Search
Close this search box.
Zabava
Broj pregleda

GRUPA WHO SEE NA 5. FESTIVALU ,,SAN DERVEN” U SVRLJIGU

Podeli sa prijateljima:

Kako je saopšteno, 28. jula biće održan peti po redu „San Derven“, hip-hop festival u Svrljigu koji je muzičko-humanitarna manifestacija sa tradicijom od 2019. godine.

Foto: Flajer, WHO SEE, San Derven
Foto: Flajer, WHO SEE, San Derven

Festival je nastao iz ideje da mladim, talentovanim ljudima pruži priliku da nastupaju i pokažu svoj talenat, promoviše hip-hop kulturu, obogati kulturne sadržaje u Svrljigu i učini ih dostupnim i besplatnim za sve, kao i da promoviše pozitivne društvene vrednosti.

Festival organizuje Kancelarija za mlade Svrljig u saradnji sa Centrom za turizam, kulturu i sport, a pod pokroviteljstvom Opštine Svrljig.

Ove godine, publiku će zabavljati grupa „Who See“, dinamični hip-hop duo iz Crne Gore koji čine Noyz (Dejan Dedović) i Dedduh (Mario Đorđević). Grupa je poznata po energičnim nastupima i specifičnom stilu koji kombinuje hip-hop sa elementima lokalne kulture. Njihov humor, društveno angažovani tekstovi i jedinstveni pristup muzici brzo su ih učinili prepoznatljivima na regionalnoj muzičkoj sceni. „Who See“ su stekli veliku popularnost zahvaljujući hitovima kao što su „Đe se kupaš“, „Nemam ti kad“ i „Pješke polako“. Njihov album „Krš i drača“ doneo im je regionalnu slavu, a bili su i crnogorski predstavnici na Pesmi Evrovizije 2013. godine sa pesmom „Igranka“.

Festival će biti održan na Sportsko-rekreativnom centru Pastirište u Svrljigu, na košarkaškom igralištu, sa početkom u 19 časova. Očekuje se da ovaj događaj privuče veliki broj posetilaca, ljubitelja hip-hop muzike i pozitivne atmosfere.

Pridružite se i podržite mlade talente, uživajte u muzici i doprinesite promociji pozitivnih društvenih vrednosti na petom hip-hop festivalu „San Derven“!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Fudbal

Škola fudbala „Džekson 018” osvojila prvu nagradu od osnivanja kluba

Sportske vesti

Dramatična pobeda FK Svrljig u četvrtom kolu Zone Centar: Savladana Mladost iz Batušinca sa 3:2

Odlična vest

Opština Svrljig dobija jedinstveno upravno mesto

Negovanje tradicije

17. SABOR GAJDAŠA BALKANSKIH ZEMALJA U SVRLJIGU

Obaveštenje

Najava preventivnih pregleda u Domu zdravlja Svrljig

Sport

FUDBAL: Pioniri iz Svrljiga ponovo na fudbalskom terenu posle duže pauze

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano