Search
Close this search box.
Lokalni izbori 2024
Broj pregleda

Narodna poslanica i potpredsednica GO SNS Nevena Đurić u poseti šestočlanoj porodici

Podeli sa prijateljima:

U okviru političkog marketinga prenosimo vam tekst OO SNS Svrljig povodom posete narodne poslanice i potpredsednice Glavnog odobora SNS Nevene Đurić:

Screenshot 20240527 121351 Viber

Potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić protekle nedelje je u Svrljigu obišla šestočlanu porodicu Mladenović u selu Plužina.

Porodica Mladenović živi od porodične penzije koja je ispod proseka. Bave se poljoprivredom i pčelarstvom, ali to nije dovoljno za normalan život budući da Dejan, koji je glava porodice, nema stalna primanja. Njegova supruga je izbegla iz Hrvatske na Kosovo i nakon preživljenih ratova doživela traumu koja je ostavila posledice po njeno zdravlje i sada je invalid.Screenshot 20240527 121405 Viber

Deca, Mladen, Martina i Jovan učenici su osnovne škole i žive u neadekvatnim uslovima. Pomoć im preko potrebna jer sami ne mogu da se izbore sa svim problemima koji su ih snašli. Iako su više puta tražili pomoć i podršku od gradskih vlasti, nisu je dobili.

Potpredsednica stranke Nevena Đurić i kandidat za predsednika opštine sa liste „Aleksandar Vučić Svrljig – sutra“ Milan Mihajlović porodici  uručili pakete pomoći, sredstva za ličnu i kućnu higijenu, pakete namirnica, slatkiše i dva bicikla za decu.

Screenshot 20240527 122644 Viber

Članovi porodice Mladenović zahvalni su na pažnji i pomoći koju su danas dobili od Srpske napredne stranke, jer kako je rekao Dejan, nisu očekivali da će nas se neko setiti.

Kandidat za predsednika opštine Milan Mihajlović obećao je građanima Svrljiga da će buduća opštinska vlast veliku pažnju posvetiti svakom stanovniku opštine, posebno socijalno ugroženoj kategoriji koje nažalost u ovom kraju ima mnogo.

„Valdajuća većina je decenijama brinula samo za sopstveni status dok ih socijalna struktura stanovništva nije zanimala. To moramo da ispravimo, a uz podršku države, Vlade Srbije to ćemo i ostvariti“, istakao je Mihajlović i dodao da će posle 2. juna život građana u Svrljigu biti drugačiji i bolji.

Tekst: OO SNS Svrljig

NAJNOVIJE NA PORTALU

Fudbal

Škola fudbala „Džekson 018” osvojila prvu nagradu od osnivanja kluba

Sportske vesti

Dramatična pobeda FK Svrljig u četvrtom kolu Zone Centar: Savladana Mladost iz Batušinca sa 3:2

Odlična vest

Opština Svrljig dobija jedinstveno upravno mesto

Negovanje tradicije

17. SABOR GAJDAŠA BALKANSKIH ZEMALJA U SVRLJIGU

Obaveštenje

Najava preventivnih pregleda u Domu zdravlja Svrljig

Sport

FUDBAL: Pioniri iz Svrljiga ponovo na fudbalskom terenu posle duže pauze

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano